Untitled 1

HIDROIZOLATII

Untitled 1


Str. Al. Iacobescu Nr. 23, Sector 6, Bucuresti  - Tel : 0744-509508
Mail :
marketing@europroiect.ro

Aveti probleme cu infiltratiile de apa ?
Aveti pereti sau plansee care se umezesc atunci cand ploua ?
Apa din ploaie sau zapada patrunde in elementele constructiei ?
Cautati o solutie eficienta si durabila pentru hidroizolare ?
 

     Daca raspunsul este DA, la oricare dintre intrebarile de mai sus, inseamna ca aveti nevoie de o solutie profesionala de hidroizolare, adica aveti nevoie de noi.
     Este util sa intelegeti de la bun inceput ca pentru a avea o hidroizolatie buna si durabila nu este suficient ca aceasta sa fie doar bine executata .

     In vederea realizarii unei calitati deosebite a hidroizolatiei, EUROPROIECT ESTATE SRL, utilizeaza produse lichide care dupa polimerizare formeaza o membrana elastometrica de natura poliuretanica, ce rezista la radiatii UV si este capabila sa faca fata la deformari mari ale suportului. Membranele poliuretanice, astfel realizate, constituie hidroizolatii sigure, protectia la infiltratii fiind 100%. Pentru terasele care au ca strat suport cartonul bituminat si prin care se produc infiltratii, se pot realiza hidroizolatii cu membrarne poliuretanice, care au un aspect deosebit, obtinand suprafete cu un design placut, eliminand imaginea veche creata de culoarea si aspectul neplacut al cartonului existent.     O hidroizolatie buna necesita mai intai studierea situatiei existente (de catre ingineri constructori specializati in higrotermica constructiilor), identificarea solutiilor optime pentru eliminarea cauzelor ce produc efectele nedorite iar apoi trebuie proiectata o solutie eficienta, care sa asigure protectie de moment si de perspectiva la actiunea apei (solutie care de cele mai multe ori este unica pentru constructia respectiva), trebuiesc identificate materialele si tehnologia de executie necesara si apoi hidroizolatia trebuie executata cu specialisti, care cunosc modalitatea de executie a fiecarei faze (specialistii nostri cunosc tehnologia materialelor utilizate cat si tehnologia lucrarilor ce trebuiesc executate).

Finalizarea cu succes a unei lucrari de hidroizolatii asigura pe langa eliminarea efectelor nedorite produse de infiltratii (aspect neplacut, miros neplacut, igrasie, distrugerea in timp a elementelor de constructie,… etc.) cresterea durabilitatii constructiei prin protejarea elementelor structurale si de compartimentare de efectele nedorite produse de infiltratii.
Aparute de putina vreme in Romania, sisteme de hidroizolatii poliuretanice si epoxidice lichide pentru constructii civile si industriale (terase, garaje, acoperisuri ,spatii comerciale, hale industriale, logii si balcoane …etc.) asigura solutii eficiente ce au o durata mare de viata, numai daca sunt proiectate si executate corespunzator.
 
Hidroizolatiile poliuretanice si epoxidice lichide ofera urmatoarele avantaje: aderenta excelenta la orice tip de suport (beton, tabla, tagla, caramida, marmura, mozaic, metal, bitum etc), formeaza o pelicula continua imperme-abila, cu rezistenta mare la variatii de temperatura, etansare perfecta, rezistenta la factori agrezivi, rezistenta ridicata la socuri mecanice si fizice.
     Costul de realizare a unei hidriozolatii profesionale eficiente este mai mic (cu de zece ori, pana la de o suta de ori) comparativ cu costul pentru remedierea defectelor elementelor de constructie degradate sau distruse de actiunea apei. Patrunsa in elementele de constructie (plansee, pereti … etc.) apa are in timp efecte distructive, dificil de remediat si foarte costisitoare.

     Pe perioada rece a anului, fenomenul de inghet-dezghet produce “macinarea” materialelor din care sunt executate constructiile (beton sau blocuri de caramida, de BCA … etc. ), reducand caracteristicile mecanice si de rezistenta ale acestora, punind in pericol stabilitatea elementelor afectate si a constructiei per ansamblu, daca apa este infiltrata in acestea..

     La constructiile cu structura metalica, apa produce degradarea imbinarilor, degradarea materialului termoizolant si degradarea elementelor structurale metalice prin coroziune. Aparitia infiltratiilor la aceste tipuri de structuri nu necesita doar specialisti care sa identifice si sa aplice doar solutii care elimina efectele (in general aceste solutii au costuri reduse si reprezinta capcana in care cad foarte multi clienti care trebuie ulterior sa revina iar si iar – platind din nou – pentru eliminarea fenomenului). In aceste cazuri trebuiesc identificate cauzele care produc infiltratii si aplicate solutii eficiente de eliminare a tuturor cauzelor. Aceste solutii pot fi identificate, proiectate si puse in aplicare numai de specialisti in ingineria cladirilor, in higrotermica si in ingineria tehnologiei materialelor de constructii.

     Simpla aplicare a unor materiale elimina pentru scurt timp efectul, dar fenomenul apare cu intensitate mai mare dupa o perioada de timp, deoarece cauzele nu au fost identificate si eliminate.
Copyright © 2014 Europroiect Estate, All rights reserved.
hidroizolatii
Our mailing address is: marketing@europroiect.ro

Vezi paginile  2, 3   ... Click AICI

  « Inapoi
Project Management Methodology