Untitled 1

Despre Europroiect

      Ne adresam clientilor interesati de realizarea investitiilor in domeniul constructiilor civile, industriale, alimentare, administrative si comerciale. 
     EUROPROIECT ESTATE asigura si servicii complete de Management al Proiectelor de investitii in domeniul Constructiilor Civile, Industriale, Agricole, Drumuri si Poduri.
    Serviciile de proiectare structurala se adreseaza atit investitorilor, antreprenorilor cat si firmelor de proiectare si birourilor de arhitectura, firmelor specializate de constructii  care vor sa realizeze proiecte de succes.
EUROPROIECT ESTATE asigura proiectarea structurii de rezistenta a cladirilor    utilizind un pachet integrat de programe de Calcul structuri+CAD,  pentru analiza structurala (calculul structurii de rezistenta),  pe baza elementului finit (cu toate normativele romanesti implementate la zi).
     Succesul proiectelor de investitii in domeniul constructiilor civile, industriale si agricole, reprezinta atit o prioritate la nivel national dar mai ales  pentru fiecare investitor in parte.  Utilizind solutii inovatoare, care raspund nevoilor clientilor nostri si care, in combinatie cu serviciile asigurate sa permita un raspuns rapid si eficient la necesitatile fiecarui client, indiferent din sectorul din care provin acestia (retail, warehousing, manufacturing, small & medium business …etc.).
    
EUROPROIECT ESTATE abordeaza proiectele, bazat pe  metodologii  de Project Management (proiectarea si planificarea tuturor activitatilor si proceselor din cadrul  proiectului, utilizarea tehnicilor de fast-tracking …etc.) putind asigura reducerea duratelor, a costurilor si a riscurilor operationale, prin compatibilitatea perfecta a tuturor componentelor utilizate dar si prin analiza solutiilor tehnice oferite de catre specialisti cu experienta indelungata.
Reducerea timpului de realizare a constructiilor reprezinta un aspect  extrem de important pentru clientul final (end-user), care va putea utiliza obiectivul construit mult mai repede, iar prin inceperea exploatarii obiectivului sa realizeze mai rapid recuperarea investitiei (ROI – Return of Investiment).
      Solutiile oferite de
EUROPROIECT ESTATE  ofera numeroase avantaje din punct de vedere tehnic si logistic. Analiza structurala a constructiilor (prin utilizarea de aplicatii de ultima generatie, care asigura modelarea fidela  a structurilor si analiza modala pe baza de accelerograme) reduce considerabil  timpul de proiectare, astfel incit clientul sa poata avea  rapid solutiile tehnice. Pe de alta parte utilizarea  metodologiei de  Project Management asigura controlul  intregului proiect, informind clientul despre evolutia pas-cu-pas a proiectului. Clientii vor putea afla inca din stadiul de initiere a proiectului cum va arata lucrarea, care sunt costurile   si care este termenul de livrare.
      Planificarea eficienta a structurii se face impreuna cu clientul (reducind foarte mult etapa de definire a cerintelor  clientului). Astfel, putem oferi rapid o oferta detaliata. Mai mult, structurile metalice prefabricate integrate, permit o ridicare rapida a constructiei prin reducerea la maxim a activitatilor on-site.
   
EUROPROIECT ESTATE asigura pentru clienti solutii care maresc viteza procesului de constructie pe santier si  reduc riscul din procesul de proiectare si executie si asigura monitorizarea si controlul  proiectului pe toata durata ciclului de viata a  proiectului. Factorii principali de succes sunt intelegerea nevoilor clientului si o gama extinsa de produse si servicii customizate. In cazul furnizarii de servicii complete, este pusa in evidenta importanta proiectarii si a tehnicilor privind managementul proiectului, asigurind clientului importante economii (bani si timp) la care se adauga controlul  pas cu pas al proiectului.
Succesul  proiectelor este impactat de trei constringeri : incadrarea in timp (respectarea datei de finalizare), incadrarea in costuri (respectarea bugetului) si respectarea calitatii contractate.
     Clientii si organizatiile care utilizeaza metodologiile de Management de Proiect au multiple avantaje si beneficii deoarece pot asigura controlul pe toata perioada derularii proiectelor, pot avea o viziune clara asupra a ceea ce s-a realizat (fata de ceea ce s-a planificat) si pot cunoaste din timp abaterile de timp, cost si calitate ce impacteaza finalizarea proiectului, putind declansa masuri de redresare a proiectelor, de aducere a lor pe calea planificata si programata.
     Managementul de Proiect este una dintre cele mai importante modalitati in crearea si implementarea unei strategii care sa conduca organizatiile catre performanta fiind singura disciplina care asigura suportul complet pentru derularea cu succes a proiectelor, a portofoliilor de proiecte si a programelor  de investitii. Project Managementul este una dintre disciplinele cheie care stau la baza dezvoltarii organizatiilor din intreaga lume, asigurind puntile de legatura intre proiecte si specialistii din diverse domenii.


 « Inapoi
Project Management Methodology